Σχετικά με μας

Το συγκρότημα Καλίνα βρίσκεται στον Πωμό, μια πενέμορφη περιοχή κοντά στη χερσόνησο του Ακάμα και συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Κοντά στο χωριό βρίσκεται η εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ Παχυάμμου, το αρχαίο μοναστήρι την Παναγίας της Χρυσοπατερίτισσας, ο υδατοφράκτης Πωμού. Από τον Πωμό ξεκινά μονοπάτι της φύσης. Στο χωριό υπάρχουν σούπερμαρκετ, μουσείο φυσικής ιστορίας, όμορφες παραλίες, καφενεία, λιμανάκι (αλιευτικό καταφύγιο), εστιατόρια.

Το συγκρότημα Καλίνα αποτελείται από 12 σπίτια χτισμένα σε λόφο, 200 μέτρα από τη θάλασσα. Κάθε σπίτι είναι χωριστό με κήπο και χώρο στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα. Από κάθε μπαλκόνι η θέα της θάλασσας προς τη μια κατεύθυνση και η θέα του βουνού προς την άλλη κατεύθυνση ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια του επισκέπτη. Τα σπίτια είναι ευρύχωρα, διώροφα. Στον κάτω όροφο υπάρχει κουζίνα, καθιστικό και τραπεζαρία. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με ψυγείο, φούρνο με μάτια, και κουζινικά σκεύη. Στο πάνω όροφο υπάρχουν τρία κλιματιζόμενα υπνοδωματια με ντούς στο κύριο δωμάτιο και μπάνιο για τα άλλα δύο.
Το συγκρότημα διαθέτει πισίνα. Την πισίνα και τους κήπους καθώς και την καθαριότητα του συγκροτήματος φροντίζει μόνιμο προσωπικό δύο ατόμων.